Kellemes homogén fényt biztosít ez a LED világítás a nappali és konyha álmennyezetén.

LED világítás és feszített fólia.

Tökéletes LED világítás megoldás. Homogén fénye mással nehezen utánozható.

Olyan a hatása, mintha a napfény sütne be az ablakon és ki ne szeretné a nap melegét érezni az otthonában? Nagyon sok lakásban, recepción és uszodában alkalmaztuk már. A ferihegyi reptér SkyCourt csarnokában is ezt a világítási technológiát használtuk, bár ott a fólia mögött speciális fénycsövek elhelyezését kérték. A feszített fólia egyik legszebb és legkedveltebb megoldása a LED világítással kombinált változat. Egy felületre egyenletesen led-eket helyezünk el, majd alá fóliát feszítünk a profilból kialakított keretre. A LED világítás minden olyan helyen alkalmazható, ahol erősebb, ám egyenletes megvilágítást szeretnénk kialakítani. Étkező asztaloknál, konyhapult felett, a fürdőszobai tükörnél vagy éppen az íróasztalunknál. Abszolút káprázásmentes megoldás. Jellemzően melegfehér színhőmérsékletű.

LED világítás – maga a napfény

Amire ügyelni érdemes. Maga a varázslat, a bevilágító ablak imázsa, csak akkor él, ha a felület egyenletesen átvilágított. Ha csíkos, oda az élmény. Ezért ezeket az elemeket a feszített fólia és a led-ek távolsága alapján méretezzük. Vagyis az ár nagyban függ a fólia mögötti tér mélységétől. Minél mélyebb a tér, annál kevesebb led felhasználásával lehet elérni ugyanazt a hatást.
Teljes mennyezeten alkalmazott LED világítás a fürdőszobában.
Feszített fólia megoldás, LED világítás csíkok süllyesztve az álmennyezetbe.
Ebből adódik az is, hogy ezt a fajtát a teljes mennyezeten alkalmazni, bár nagyon szép megoldás, mégis költséges. Érdemes tehát inkább csíkokat használni az átvilágítós feszített fóliából. Hiszen így az élmény és a professzionális LED világítás is megvalósul, valamint a költségek is kordában tarthatók.
Jellemzően egy síkban feszítünk a mennyezettel. Az egybesimuló síkok adják a legszebb eredményt, de helyhiány esetén a „ledobozolás” is megoldható. Erről lejjebb bővebb információt találsz.
A dobozba rejtett LED világítás, izgalmas látvány.

Feszített fólia világítás

A világítástechnika sok paraméterrel dolgozik, melyről bővebben a blogban olvashatsz. De menjünk tovább, hiszen neked megoldás kell! Világítás, komfort és design. Mikor otthonod megálmodod, játszol a színekkel és a formákkal, egy hangulatot varázsolsz magad köré. Ebben a világban érzed jól magad, ez okoz örömet. Szeretnéd kiélvezni minden pillanatát. A LED világítás funkcionálisan ebben lesz a segítségedre. Ám ne felejtsük az alaptézist, Te megálmodod és felépíted, a világítás pedig fenntartja számodra ezt az élményt. Ezen az oldalon olyan megoldásokat találsz, mely messzemenőkig támogat abban, hogy komfortosnak érezd a világot magad körül. A led világítás maga az eszköz, mely a fény előállítására képes. A különböző feszített fóliás és ledszalag profilos megoldások pedig minőségivé varázsolják úgy, hogy az beilleszthető legyen a tervezett térbe. Erre vágysz?

Mit nyújt a fólia mögötti LED világítás?

Komfort

Homogén felületen világít egyenletesen. Nem kápráztat. Mindig annyira világít, amennyire szükséged van. Jó színvisszaadás.
Nagy felületet alkalmazva a LED világítás komfort fokozata emelkedik.

Élettartam

Akár 10 évig is üzemel. Nincs korrózió. Jó hűtési paraméterek.
A szabályzott LED világítás élettartama megsokszorozható.
Design
Belesimul a környezetbe. Kiemeli a helyiség körvonalait. Játékos, elszakad a megszokottól. Nincsenek felesleges árnyékok.
Nagy felületen elhelyezett homogén felületű lámpatestek egyedi kivitelben.

Megtérülés

Energiatakarékos. Gyorsan kivitelezhető. Nincsenek garanciális problémák. Pormentes beépítés. Nem kell karbantartani.
LED világítás megtérülése feszített fóliával.

Elégedettség

Kellemes megjelenés, szeretni fogod. Belül sem koszolódik, takarítását elfelejtheted. Teljeskörű garancia az anyagokra és a kivitelezésre.

LED világítás „dobozba” építve.

Amikor nincs álmennyezet, vagy a LED világítás beépítése valamiért nehézkes, akkor építünk egy lámpatestet. Ugyanaz az élmény vár ránk, mint az átvilágítós fóliáknál, csodálatos fényözön káprázásmentesen. Szerkezetileg egy speciális alumínium vagy bútorlap kerettel dolgozunk. Ennek tetején helyezzük el a led-szalagot, alul pedig feszítjük az átvilágítós fóliát. A keret színe szinte bármilyen lehet. Egyedi méretben készül, hogy a bútorzathoz igazítható legyen.
Síkban és mennyezetre szerelt dobozra is készíthető feszített fóliás LED világítás dobozzal.
Nyomtatott fóliás LED hangulat világítás fürdőszobában.

A fényerő változtatható, igényünk szerint beállítható és programozható. Üzemelhet hangulatfényként és munkavilágításként is. Rendkívül energia takarékos megoldás, miközben minden funkcióhoz alkalmazkodni képes. Alkalmazható reklám vagy hangulat felületként is, mivel a fólia nyomtatható.

Perem világítás.

Régi bevált módszer egy kis hangulatfény teremtésére. Eleinte izzókat, később fénycsöveket használtak perem mögé rejtve. Ezek képe azonban nem volt egyenletes. Ezt oldja fel a napjainkban használt LED világítás. Erős kontrasztnál azonban minden hiba látszik, sőt jobban, mint máshol. A gipszkarton álmennyezetek peremeit még profil mentén sem könnyű egyenesre glettelni. Az új profilunk ebben tud segíteni neked.
Hagyományos gipszkartonból épített LED perem világítás.
Perem LED világítás nappali álmennyezetén professzionális alu profillal.
  • A gipszkarton álmennyezet szerkezetével könnyen egyesíthető.
  • A beépítésre kerülő led szalagot a hossz mentén tökéletes szögben és megfelelő elhelyezésben tartja.
  • Kápráztatás mentességet biztosít.
  • A led-eknek megfelelő hűtést biztosít a megadottnál hosszabb élettartam érdekében.
  • Gyorsabb kivitelezést tesz lehetővé a hagyományos kartonos és festő munkákhoz képest.
  • Alá és fölé egyaránt helyezhető feszített fólia. Így egyedi exclusive látványt nyújt Neked.

Érzékelés.

Szemünk az egyik legfontosabb érzékszervünk. Rajta keresztül kapjuk a legtöbb információt a világról, a minket körülvevő környezetről. A formák és színek alapján tájékozódunk, különböztetjük meg az apró részleteket. Látásunk a nap fényéhez igazodott. Gondoljunk a természet szépségére! Mire emlékszünk? Élénk színek, változatos formák és valami kellemes érzés magunk körül. Mert jól látjuk a részleteket is.

LED világításról…

…beszélve az emberek első gondolata egy lámpabolt lehet, ahol sok szép csinos darab közül válogathatnak. Ezek a lámpák elsősorban kinézetben különböznek, funkcióban kevésbé térnek el egymástól. Különböző külalakkal készülnek és eltérő áron lehet megvásárolni azokat. Ám valóban csak ez számít? Mai világunkban sokféle módon tudunk fényt létrehozni. A fény már nem luxus, azonban a minősége igen. Maximum design, minimum tartalom, tisztelet a kivételnek. Neked mi a fontos?
Csak a külcsín, de minőségi is? Minőségi LED világítás másképp.
Mennyiségi világítás.
Ötlet design rajz étkező megvilágításáról.
Egyik módja, hogy növeljük komfort érzetünknek, a fény mennyiségének növelése. Ez viszonylag egyszerű, mivel a nagyobb teljesítményű villanykörte jobban világít. A LED világítás hatásfoka is nagyon jó, így fényerőben sincs hiány. Viszont a villanyórát így is pörgetik. Persze mondhatjuk, hogy majd lekapcsoljuk ott, ahol éppen nincs rá szükség. Szerinted így működik? Beépített szabályzás nélkül sosem azt fogja Neked nyújtani, amit éppen szeretnél.

Minőségi LED világítás.

A világítás javításának egy másik módja a fényforrások minőségének helyes megválasztása. Ugyanis a világításnak sok paramétere van, nemcsak az, hogy milyen az adott lámpatest külalakja. Legalább annyira fontos az, hogy jól válasszuk meg a színhőmérsékletet és kiváló legyen a fényforrásunk színvisszadása. Adott tárgy érzékelésében nagy szerep jut a részleteknek. Ehhez az információhoz a színek és árnyalatok halvány különbségeinek érzékelésével jutunk. Próbálj meg egy KRESZ táblát felismerni olyan úton, ahol a térvilágítás sárga fényvetőket használ. Ugye nehezen sikerül? Ez egy kompromisszumos világítás. Jó hatásfok, olcsó villanyszámla, ám nagyon gyenge színvisszaadása. Ilyen környezetet szeretnél magad körül? Csak olyan LED világítást szabad alkalmazni, aminek pontos színhőmérséklet és színvisszaadási értéke ismert. A „meleg fehér” tág fogalom, szinte bármi belefér.
Homogén világítás feszített fóliával és minőségi LED világítás beépítésével.

Kiemelő világítás.

Jó minőségű irado LED világítás álmennyezeten.
Az egyik legelterjedtebb módszer, ezt hívjuk spotnak. Lényege a fény sűrűségének növelése egy kisebb területen. Szemünk természeténél fogva azonban nem ehhez szokott, nem szereti a túl nagy kontrasztokat. Sok kis spottal megvilágítva egy szobát, a világítási kép kicsi foltok sokasága.  Nézz meg egy ilyen teret nappal és utána esti megvilágításban. Nem ugyanaz a kép. A spotok alkalmazása helyi világításként jó megoldás, azonban egy térben felszórva szétverik azt a látványt, amit megálmodtál. A világítástechnika fentieken kívül még sok más paraméterrel dolgozik, melyről bővebben a blogban olvashatsz. De most menjünk tovább, hol találod a megoldást?
Világítás, komfort és design!
Mikor otthonod megálmodod, játszol a színekkel és a formákkal, egy hangulatot varázsolsz magad köré. Ebben a világban érzed jól magad, ez okoz örömet. Szeretnéd kiélvezni minden pillanatát. A világítás funkcionálisan ebben lesz a segítségedre. Te megálmodod és felépíted ezt a világot, a LED világítás pedig fenntartja számodra ezt az élményt. Ezen az oldalon olyan megoldásokat találsz, melyek messzemenőkig támogatnak abban, hogy komfortosnak érezd a világot magad körül. A led világítás maga az eszköz, mely a fény előállítására képes. A különböző feszített fóliás és led-szalag profilos megoldások pedig minőségivé varázsolják úgy, hogy az beilleszthető legyen a tervezett térbe. Erre vágysz? Ha most sok kérdésed van, szerintem nézz körül a blog cikkek között. Sok miért és hogyan választ találsz. Vagy keress meg a kapcsolat oldalon keresztül!