Ez a megoldás bármilyen helyiségben alkalmazható. Az óriás nyomtatott barrisol cseresznyefa örök tavaszt visz a térbe.

Nyomtatott barrisol

A feszített fólia önmagában egy szép felület, de a nyomtatott barrisol mégszebb! Használhatjuk dekor felületként és világításként is egyszerre. A nyomtatott barrisol fólia, mely egyszerűségével hódít.
De mi van akkor, ha valami különlegesre vágyunk? Egy poénra, egy gegre. Ezt a tiszta felületet bármivel feldobhatjuk egy nyomtatott feszített fólia bármit megmutat nekünk a világból.

Nyomtatott barrisol és világítás

Két dolog találkozik itt és teremt jó esetben egyensúlyt, ha nyomtatott barrisol fóliával dolgozunk. Az egyik a világítás funkció, a másik a meghökkentő design.
Bármilyen zárt tér áthelyezhető a teljesen más környezetbe. A nyomtatott barrisol oldalfali látványa egy más világba repít minket.
Zárt terekben alkalmazott megoldás. A nyomtatott barrisol nappali oldalfalán nem csak kellő fénnyel világítja meg a helyiséget, hanem egy hangulatunkat is feldobja.
Az előbbi nagy fehér felületet kíván, különben minden a kép meghatározó színében úszik. Míg a másik sok színt kíván, mivel a kép látványán és színein van a hangsúly. Végeredmény tekintetében ennek a kettőnek az egyensúlya fontos, tartsuk szem előtt.

Mire használjuk?

A nyomtatott barrisol fólia egy nagyon ütős eszköz a kezünkben. Jól kiválasztott fotóval nagyon látványos megoldás. Nyithatsz vele egy ablakot a mennyezeten, ahol besüt a nap és belógnak a fák ágai megannyi zöld levéllel.
Kényeztesd magad! Lépj be ebbe a térbe és a nyomtatott barrisol fürdőszoba minden reggel elvarázsol, feldobja a hangulatod.
Ezt a képet legjobban egy alagsori étterem falán tudom elképzelni. A nyomtatott barrisol víz alatt látványa rendkívül izgalmas.
Vagy épp a víz alá süllyeszthetsz egy éttermet, ha az tűnik jó ötletnek. Egyszerre meghökkentő és gyönyörködtető egy ilyen nyomtatott barrisol felület.
Csak rajtad áll, jól válassz fotót! A www.shutterstock.com weboldalon közel 200 millió kép közül válogathatsz. A költség a miénk.
Karakteres fotó, nyomtatott barrisol álmennyezet, néhány apró hibával.
Látványos megoldás egy zárt tér felszabadítására.
Használhatod visszafogottan is. Például tegyünk egy bevilágító vakablakot egy ablak nélküli helyiségbe. Itt nem feltétlenül jó egy harsány fotó. Viszont néhány finom vonal, mintha a keret elemei árnyékot vetnének a függönyön, csodákra képes.

Hogyan működik?

Felépítésben ugyanúgy, mint egy átvilágítós feszített fólia. Csak éppen nyomtatott barrisolt helyezünk a LED-szalagok elé.
Ötletelj bátran! Minél több van belőle, annál jobb lesz a végeredmény. A technikai dolgokat mi mögé tesszük. Optimalizáljuk a nyomtatott barrisol felületet, a LED-ek mennyiségét, hogy a lehető legkisebb ráfordítással a legtöbbet hozzuk ki a projektből.
Ez már szinte varázslat, ahogy becsalogatjuk a nap fényét. Nyomtatott barrisol fürdőszoba fal a kád mellett.
Nagyon kellemes, hangulatos megoldás ez a nyomtatott barrisol fürdő fal.
Ez egy egyszeri beruházás. Hamarabb fogod megunni a fotót, mint hogy cserélni kellene a LED világítást. Szabályzással egy olyan rendszert adunk át, amit nem kell karbantartani. Elég ha Te és a többiek körülötted élvezik a látványt.