Küldetésünk

Az AG Fénypont elkötelezett abban, hogy támogasson téged egy számodra ideális környezet felépítésében.

Szakmai tapasztalatunk megosztásával a segítségedre szeretnénk lenni, hogy az eredmény számodra meggyőző legyen, ezt jelenti számunkra a küldetés.

Formáld a világot magad körül, legyen a világítás komfortos, a tér pedig szemet gyönyörködtető. Ebben szeretnénk segíteni, fogni a kezed és mutatni néhány ötletet, gondolatot.

Új belsőépítészeti irány

A mai modern belsőépítészet a tisztább megoldások felé halad. Kerüli a cirádákat, a bonyolult megoldásokat. Vonalvezetésben és megjelenésben is egyszerűsödik, a hangsúlyt a felületek egységességére helyezi. Ilyen egységes felületet létrehozhatunk épített gipszkartonból vagy különböző laminált elemekből.

Azonban ezektől hatásában eltérőt is alkalmazhatunk a feszített álmennyezet által. Alapvető tulajdonsága, hogy barrisol fólia felületében teljesen síkot képes alkotni. Lehetnek fényesek vagy használhatjuk őket álmennyezet világítás elemként is. A modern belsőépítészet ötvözi a design-t és a funkcionalitást, csillárok helyett inkább átvilágítós álmennyezet világítást alkalmaz.

Különleges látványt nyújt ez az átvilágítós varázslat feszített fóliával. Alul fehér szórt fényt ad, hogy jól lássunk. Oldalán RGB program fut, mely az egész plázában szinkronban működik. Küldetésünk az ilyen környezet megalkotása.

Megoldás

Ez az oldal olyan megoldásokat mutat a feszített fólia által, melynek csak a fantáziánk szabhat határt. Segítségével kiléphetünk a megszokott térből és új irányokat fedezhetünk fel. Egyedi igényeinket fejezhetjük ki, kimutathatjuk belső énünk egy darabját a feszített álmennyezet által.

Érzékelés

A tér, ami körülvesz minket, azon jellemzők sokasága, amit érzékszerveink közvetítenek számunkra. Érzékelés, tapasztalás. A felületek színe, formája. De tovább megyek, szaga, zaja, tapintása, érzete, benyomása. azaz konkrét érzékelés és az ebből kialakított érzet.

Egy vakolat nélküli felület hideg érzettel jár függetlenül a hőmérséklettől, mert ilyennel a pincében szoktunk találkozni. Mindez egy fényes fehérrel már a szabadság érzetét adja, mivel ezt a szabadban tapasztalhatjuk.

Komplett világítás megoldás. A küldetés számunkra ezt jelenti.

Környezetünk

Életünket nagyban befolyásolja a minket körülölelő környezet. Kihat a hangulatunkra, a munkánkra és a pihenésünkre egyaránt. Egyre igényesebbek leszünk a világgal szemben, megválogatjuk a tereket, amiben szívesen tartózkodunk.

Mindennapjaink részévé válik a design, legyen az belsőépítészet vagy formatervezés. Egyre újabb anyagok és felületek vesznek körül, már nem elégszünk meg a simán fehérre festett felületekkel. Magunkra formáljuk a tereket, néha szolidan, néha direkt módon feszítjük ki határainkat.

Tudatos formálás

Mint minden anyagnak, a feszített fóliáknak is megvannak a maguk tulajdonságai. Helyes használatukkal nem ránk szorul a tér, hanem mi magunk feszítjük ki annak határait. A feszített fóliák világa segíthet környezetünk tudatos formálásában.

Élhetőbb Környezet

Egyre többet tudunk a világunk működéséről. Belelátunk az anyagokba, információnk van a dolgok mikéntjéről. Ez vonatkozik testünkre is. Ezen információk alapján születik meg bennünk a vágy, miszerint jobban akarjuk magunkat érezni, egészségesebben akarunk élni és így tovább. Ez a mozgatórugója annak, amit tudatos környezet építésnek nevezünk.

Nem csak a gyorsaság és olcsóság számít mikor a minket körülvevő térre gondolunk. Szeretnénk bele olyan dolgokat helyezni, ami tetszik, ami megnyugtat vagy éppen sarkal. A tudomány feltárja számunkra a viszonyunkat a környezettel. Ha ennek figyelembevételével alakítjuk ki tereinket, egészségesebb, kellemesebb, élhetőbb és fentartható környezetben élhetünk.

Ez a belső tér álmennyezet nyomtatott barrisol fólia világítással készült. Hangulata megnyugtató és fő szerepet kapott a világításban is. Egy klinika recepcióján található. Design és funkció összhangja jellemzi, szép és hasznos is egyben.

Kreativitás

Ahhoz, hogy valóban élvezhessük a világunkat, nyitottság, széles látókör és a technológiák ismerete szükséges. Az új generáció tervezői kellő bátorságot mutatnak, szeretik a kihívást, alkotásra ösztönzik az építőipart.

Alkalmazás

Használhatjuk felületek burkolására a barrisol fóliás rendszert, így egyedi felületet kaphatunk. Matt, fényes, színes, átvilágító, stb.
Feszített álmennyezeti elemként fényes felülettel kombinálva teljesen új hatást kelt miközben tágítja a teret. Kisebb konyhákban, fürdőszobákban lenyűgöző hatást kelt.

Álmennyezet világítási megoldások szinte becsalogatják a napsütést. Konyhai lámpaként vagy fürdőszobai lámpaként alkalmazva nagyon kellemes hatást érhetünk el. Az álmennyezet világítás nem vakít, hatásában nagyon kellemes és a tükör előtt állva végre látunk is.

Fedezd fel a feszített álmennyezetek és egyéb megoldások világát. Bátran kérdezz, ha valamiben segítségedre lehetünk!

Szakmaiság

A különböző szakmák mögötti tudás, a dolgok mikéntje és összefüggései nagy segítségünkre lehetnek a tudatos környezetünk kialakításában. Olyan tereket hozhatunk létre, amiben jól érezzünk magunkat. Kiléphetünk abból a keretből, amelyet a régi beidegződések húztak ránk.

Kihasználhatjuk a térérzékelés, a látás, a hallás magasabb szintű élményeit. Vagyis design, világítás technika és akusztika. Nem teljes a felsorolás, minél több szempontot tudunk rangsorolni, az eredmény annál meggyőzőbb lesz.

Fürdőszoba LED világítás kád felett. Feszített fólia világítás, igazi játszótér gyereknek és felnőttnek egyaránt.

Merülj bele! Olvass, kérdezz! Itt vagyunk, ha szükséged van ránk.

A kapcsolat oldalon keresztül megtalálsz minket.

Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal.