Dekor fóliák

Új felületi megjelenés. Anyagában, megjelenésében és simaságában sem hasonlítható a festett felületekhez. Fényes, szatén és flokkolt anyagok. Fedezd fel!

Itt minden a design-ról szól. Előszeretettel  használják a belsőépítészek a feszített dekor fóliákat, mivel egyedi  felületeket, mintázatokat valósíthatnak meg segítségükkel. Meglehetősen  széles skála elérhető ezekből a típusokból. Ami közös bennük, az az alap matt vagy selyemfényű fólia, melyet különböző módszerekkel tesznek  színessé, egyedivé. Csak színben 100 feletti a variációk száma, ehhez  tehetjük hozzá a felületi variánsokat.

Megjelenésükben hasonlítanak a matt fóliákhoz, ám általában megbolondítják őket valamilyen felülettel. A visszafogottság jellemzi, színben inkább pasztelesek.
Itt szűkebb a színválaszték, mivel általában nagyobb felületben mutat jól, ott pedig az erős szín zavaró lehet.
Hasonlítanak az autók metál fényezéséhez, ám finomabb a felület. Vagány megjelenést kölcsönöznek.
Jellemzően átlátszóak, felületük nyomott mintás, mely egyedi megjelenést biztosít.
Mind felületükben, mind színekben nyomottmintás anyagok, kiválóan helyettesíthetőek velük különböző szövet jellegű felületek.
Alap fóliákra flokkolásos technikával felvitt szövetszerű anyag. Ez a kombináció mintás, színes és átvilágítással valami teljesen új világot nyit meg előttünk.
Bármilyen jó minőségű fotóval hatalmas poszterré válik. Az abszolút egyedi megoldás. Bámulatos hatást kelt például egy világítós nyomtatott mennyezet.
Bármelyik fóliát perforálhatjuk, így maga az anyag lesz a minta. A lyukak lehetnek mm-es vagy cm-es méretűek.
Hívj most +36 20 916 8449 vagy küldj E-mailt info@feszitett-folia.com!

Ahhoz, hogy számodra a legjobbat adhassuk, beszélnünk kell róla.

A kapcsolat oldalunkon minden elérhetőséget megtalálsz.