Mibe kerül?

Bekerülés paraméterei

Amikor választunk két megoldás vagy technológia között, az egyik fontos paraméter az ár. A feszített fólia ára összehasonlítható más rendszerekével, attól nem feltétlenül drágább, ám mindenképpen megfontolandó használata különlegessége miatt. Általában a gipszkarton álmennyezettel szokás összehasonlítani. Amíg ez a rendszer önmagában kész felületet ad, a kartonhoz rögzítési rendszer, glettelés és festés is tartozik. A kész perem világítási profilunk bekerülését is érdemes hasonlóképpen nézni.

Ráadásul néhány év múlva ismét számolhatunk ezzel a költséggel, míg a fóliát legfeljebb letöröljük.  Egyszóval almát almával hasonlítsunk össze.

Majd én!

Mivel ezt a rendszert viszonylag kevesen ismerik, kivitelezése házilagosan nem ajánlott. Bár a youtube sok mindenben segíthet és van is fent jó néhány erre vonatkozó video, nem garantált a siker elsőre. E sorok írója csak az alapokat tanulta egy hétig a Barrisol oktatótermében és nem egy fóliát szaggatott el ez idő alatt.

Konkrét árat a kivitelezőtől kérjünk. Ebben minden benne lesz és jó esetben a szükséges egyéb feltételek is, amelyek a korrekt kivitelezéshez szükségesek.

Akkor most merre?

Ezen az oldalon sokáig nem szerepeltettünk árat. Félrevezetőnek véljük, a nagyságrendi m2 alapján kalkulált összegeket. Kicsit arra hasonlít, amikor a fűtés szerelő az ablak mérete alapján határozza meg a méretet.

Egy feszített fóliás rendszer árának kalkulálásakor nagyon sok paramétert figyelembe kell vennünk a fólia felületén kívül, amik nagyban befolyásolják az árat lefelé és felfelé egyaránt.

Ellenben azt is jól tudom, hogy amikor választanunk kell megoldások között az ár alapfeltétel ebben a folyamatban. Nagyságrendi jelleggel itt találsz információt az árról.

Azonban mindenképpen keress meg, hogy konkrét javaslattal és egyedi ajánlattal segíthessem a döntésed!

Hívj most +36 20 916 8449 vagy küldj Emailt info@feszitett-folia.com

Mindenképpen keress meg, hogy konkrét javaslattal és egyedi ajánlattal segíthessem a döntésed!

Ajánlom figyelmedbe a kapcsolat oldalunkat sé a Gyakran Ismételt Kérdések oldalt.